כיצד מכינים את מיכל ההשקיה ומה הדרך?
ובכן נפתח בשימוש במים שעברו תהליך של אוסמוזה הופכה - הלו הם המים המועדפים בשיטות גידול הידרופוניות.
לאחר שמילאנו את מיכל ההשקיה במים אלו יש לערבב את הדשנים אשר בבקבוק ורק אז להוסיף את דשני הבסיס למיכל (לפי המלצות חברת הדשנים) ולרבב שוב עם המים.
במקרה שמדובר שדשן בסיסי בשתי חלקים - יש להוסיף דשן מחלק א' ולערבב ולאחר מכן מחלק ב' ולערבב
שימו לב: כמות הדשן מחלק א' ומחלק ב' צריכה להיות זהה.
לאחר פעולות אלו נמדוד את רמת המלחים ע"י מודד מוליכות
כאשר התמיסה דלילה יש צורך להוסיף דשן אך כשהתמיסה סמיכה יש להוסיף מים ולדלל ושוב לבדוק במודד מוליחות עד
לרמה הרצויה (לפי המלצת חברת הדשנים)
לאחר שביצענו את הנ"ל יש למדוד את רמת החומציות בתמיסה ולהוסיף ph+ או ph- לפי הצורך (הערכים נעים בין: 5.8 / 6.2 ) נסו לדייק כבר בפעם הראשונה- סבלנות.
לאחר שהתמיסה מאוזנת הן מבחינת רמת המלחים והן מבחינת רמת החומציות אפשר ואף רצוי להוסיף את כל שאר התוספים אשר ברשותכם.
עוד בנושא ובכלל:
http://www.hydrogarden.co.il/categories/46198
ובכן נפתח בשימוש במים שעברו תהליך של אוסמוזה הופכה - הלו הם המים המועדפים בשיטות גידול הידרופוניות.
לאחר שמילאנו את מיכל ההשקיה במים אלו יש לערבב את הדשנים אשר בבקבוק ורק אז להוסיף את דשני הבסיס למיכל (לפי המלצות חברת הדשנים) ולרבב שוב עם המים.
במקרה שמדובר שדשן בסיסי בשתי חלקים - יש להוסיף דשן מחלק א' ולערבב ולאחר מכן מחלק ב' ולערבב
שימו לב: כמות הדשן מחלק א' ומחלק ב' צריכה להיות זהה.
לאחר פעולות אלו נמדוד את רמת המלחים ע"י מודד מוליכות
כאשר התמיסה דלילה יש צורך להוסיף דשן אך כשהתמיסה סמיכה יש להוסיף מים ולדלל ושוב לבדוק במודד מוליחות עד
לרמה הרצויה (לפי המלצת חברת הדשנים)
לאחר שביצענו את הנ"ל יש למדוד את רמת החומציות בתמיסה ולהוסיף ph+ או ph- לפי הצורך (הערכים נעים בין: 5.8 / 6.2 ) נסו לדייק כבר בפעם הראשונה- סבלנות.
לאחר שהתמיסה מאוזנת הן מבחינת רמת המלחים והן מבחינת רמת החומציות אפשר ואף רצוי להוסיף את כל שאר התוספים אשר ברשותכם.
עוד בנושא ובכלל:
http://www.hydrogarden.co.il/categories/46198
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה